Holopovics Zsófi

Holopovics Zsófi

Sziasztok, Holopovics Zsófia vagyok. 

3 éves korom óta az életem része a tánc. Debrecen mellett egy kis városban kezdtem táncolni a Piruett Táncstúdiónál, ahol számos nemzetközi és hazai táncversenyen szereztünk kiemelkedő eredményeket. 

Itt tanultam show táncot, akrobatikát, modern táncot, hip-hop-ot. Később a Medgyessy Ferenc Gimnázium tánc szakos osztályában tanultam, ahol tanultam néptáncot, társastáncot és modern táncot. 

2018-ban kezdtem Földi Bélánál az ELIT képzést, amely egy nagyon intenzív, professzionális, nemzetközi képzés. Itt balettot és art jazz-t tanultunk, valamint számos nemzetközi koreográfus óráján vehettünk részt. Egészen 2021-ig tanultam itt és az itt eltöltött évek nagyon meghatározóak számomra, ugyanis egyrészt ekkor ragadott magával az art jazz technika, ezzel együtt a testtudatosság, valamint ekkor nyertem betekintést, abba, hogy milyen is lehet egy professzionális közegben dolgozni. 

Amiután ezt abbahagytam, IZP-s tréningeken képeztem magam tovább. Ami nagyon érdekel még technikák tekintetében azaz improvizáció és az akrobatika világa. 

Eközben 2020-ban elkezdtem a Táncművészeti Egyetem a modern táncos és próbavezető esti szakot.

Várlak óráimra szeretettel!