Stúdiónkat Budapest nyugalmas, békés, csendes külső kerületében nyitottuk meg Nőknek, Lányoknak, Asszonyoknak, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek.

Nem csak a mozgás, a fizikai létre szeretnénk a hangsúlyt fektetni, hanem a külső-belső harmónia megteremtésére, a test és a lélek egyensúlyának harmonizálására. Célunk volt, hogy kifejezetten a Nők igényeit vegyük alapul stúdiónk kialakításánál és az óráink, szolgáltatásaink tervezésénél is. Tudjuk, hogy mások vagyunk, hogy mindenki mást szeret, másban talál feltöltődést.

A legnagyobb kihívás azonban mégis az nekünk Nőknek, hogy hogyan találhatjuk meg magunkat abban a világban, ahol egyszerre anyák, barátok, feleségek, dolgozó emberek, időseket ápolók, fiatalokat támogatók és még számtalan funkciót betöltő egyének vagyunk?

Stúdiónkba pont olyannak szeretünk Téged, amilyen vagy!

Nincsenek elvárásaink, előítéleteink, azért vagyunk, hogy megtaláld Önmagad!

Szeretettel, békével, kedvességgel, szaktudással és Neked szánt idővel várunk minden nap! 


Ha első alkalommal jársz nálunk


Szeretnénk segítséget nyújtani Neked abban, hogy nyugodtan érkezz hozzánk. Amikor ellátogatsz hozzánk, nem kell mást hoznod, csak egy kényelmes ruhát, amiben jól érzed magad mozgás közben. 
Az előtérben el tudod intézni a regisztrációt, vagy a jegyed, bérleted megvásárlását.

Néhány szabály van nálunk is, amelynek betartására kérünk / Flowing Balance HÁZIREND:

 • Az előtérben a cipőket le kell venni, zokniban, vagy papucsban tudsz közlekedni a stúdió területén.
 • Használhatsz saját papucsot, vagy a vendégpapucsokat, amelyek tisztaságáért felelősséggel tartozol.
 • A termekbe ételt nem lehet bevinni, és innivalóból is csak vizet.
 • Étel fogyasztása az előtérben lehetséges, de kérünk, minden esetben takarítsd el az ételmaradékot, morzsákat magad után.
 • Kérlek, használj törölközőt az órákon, ha nem hoztál, mi szívesen biztosítunk Neked. (400.-Ft/ alkalom)
 • Jógamatracokat biztosítunk mindenkinek, de ha szeretnéd a sajátodat használni, ezt is nyugodtan megteheted.
 • A termekben van lehetőség az eszközök, matracok fertőtlenítésére, kérlek, amennyiben szükségét érzed, használd.
 • Az öltözőben van zárható szekrény, de kérünk, túl nagy értéket ne hozz magaddal, az elveszett tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • A termekben az eszközöket csak az oktató jelenlétében lehet használni. 
 • Az áraknál a bérletek és jegyek ára mellett azt is láthatod, hogy ez meddig érvényes, így kérlek, minden esetben gondold át, hogy mi neked a legideálisabb, hiszen a megvásárolt bérleteken módosítani nincs lehetőségünk.
 • A Flowing Balance Női életmód Stúdió óráinak látogatásával elfogadod a házirendet, az abban foglaltakat érted és vállalod azok maradéktalan betartását. 
 • A házirend be nem tartásából eredendő károkért a Flowing Balance Női életmód Stúdió nem vállal felelősséget.

  Kérünk, vedd figyelembe, hogy a foglalkozásokon való részvétel és az eszközök használata sérülésveszélyes, bizonyos órákon való részvétel extrém elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei azt lehetővé teszik, valamint vállalják, hogy az oktatók által meghatározott szigorú biztonsági követelményeknek megfelelően végzik a gyakorlatokat.

  A Flowing Balance Női éltemód Stúdió helyszínén/területén található eszközöket, kellékeket és a rendelkezésedre bocsátott felszereléseket, saját felelősségedre használod. A Stúdió képzésein saját felelősségedre veszel részt. Azáltalad okozott kárt köteles vagy haladéktalanul megtéríteni. Kártérítési igény esetén a Szmrecsányi Ildikó ev. jogosult személyi irataid ellenőrzésére.

  Az órákon részvevő tudomásul veszi, hogy a Flowing Balance Női életmód Stúdió képzésein való részvétel során a résztvevőnél és az eszközöknél keletkezett esetleges sérülések, illetőleg általa harmadik személynek okozott sérüléssel kapcsolatosan -sem a Flowing Balance Női életmód Stúdió, sem  Szmrecsányi Ildikó egyéni vállalkozó, sem a Szmrecsányi Ildikó e.v. szerződéses partnerei, sem a szerződött oktatói, sem pedig a már aktív tanulói felé - kártérítési, illetőleg kártalanítási igénnyel nem lehet élni. Szmrecsányi Ildikó e.v. nem felel továbbá az öltözőkben hagyott értéktárgyak esetleges eltünéséért, megrongálódásáért sem.