Óráink

Moderntánc

péntek: 17.00-18.00

oktató: Hajni

A felnőtt kezdő moderntánc órákra várunk minden táncolni vágyót szeretettel, aki szívesen kipróbálna valami újat, izgalmasat. Egy olyan technikát, ami nem csak felszabadít, de fejleszti az izomzatot, a koordinációt, az egyensúlyt és az állóképességet is.

Az óra különböző technikákat ötvöz, ami a koordinációs gyakorlatok mellett, vezetett improvizációval, nyújtással, erősítéssel és természetesen sok-sok tánccal egészül ki.
Fókuszálunk a központ aktiválására, erősítésére, ami a hétköznapokat is segíti a helyes tartás rögzítésével, valamint biztos alapot és stabilitást ad a tánchoz.

Az órákon hangsúlyt kap a tánc élménye, a saját energiáink felszabadítása, a nőiesség megélése.

Táncolj, élj, fedezd fel Önmagad!

Az órát tartja: Lucsán Hajnalka

Pilates Flow

Órák 
hétfő 18.30-19.30
oktató: Ildi

A Pilates Flow óra nyújtó és erősítő gyakorlatokból áll, ahol a test középpontjára koncentrálunk, az onnan kiinduló energiát aktivizáljuk. Minden Pilates-gyakorlat egymásra épül, a folyamat amit létrehozunk egyfajta áramlást indít el, energetizál, feltölt és és tudatosabb, egészségesebb 'használatra' tanítja testünket.

A óra alatt a mélyen fekvő izomzatot eddzük, ami által a Pilates órán rendszeresen résztvevők tartása javul, az izomzat nyúlik, miközben folyamatosan erősödik, a mozdulatok kifinomultabbakká és kecsesebbekké válnak. Ideális kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

Pilates Power

órák
szerda 19.15-20.15 
péntek 18.15-19.15
oktató: Ildi

A Pilates Plusz órákon a 'hagyományos' Pilates gyakorlatokat eszközzel tanuljuk meg végrehajtani, ami további izomcsoportokat aktivizál. Rendkívül színes és változatos mozgásforma azoknak, akik a kontrollt és a változatosságot is kedvelik. Erősít, nyújt, koordinációt fejleszt az óra. A Pilates óra rendszeres látogatásával az izomzat látványosan átalakul, a tartás javul, a hátfájdalmak elmúlnak.

Lady Style - Salsa  (kezdő óra)

hétfő: 

Kedd: 

oktató: Kriszti

Kedves Hölgyek!
Szeretnétek a táncban fejlődni, nőiesebbek lenni vagy csak kikapcsolódnátok egy szuper női közösségben?
Az itthoni tánciskolámban és a Karib-szigeteken megszerzett tudásomat szeretném Veletek megosztani, hogy Ti is átélhessétek ezt a csodát, amit a tánc és a csoportos óra pozitív életérzése ad.
Szeptember folyamán van lehetőség becsatlakozni a teljesen kezdő LATIN LADY STYLE órákba. 
Miközben a vérpezsdítő dallamokra önfeledten táncolunk, észre sem vesszük, hogy izmaink dolgoznak, alakunk formàlódik és fejlődik ÖNBIZALMUNK, jobban kiteljesedik NŐIESSÉGÜNK.
Salsa, bachata, merengue, reggaeton, szamba, cha-cha-cha, jive, rumba, karibi zouk, soca, forgástechnika, izoláció, nagyon jó zene és remek hangulat vár Rátok!

Bejelentkezés privát üzenetben vagy telefonon: 06202387875

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok az óráimon!

Légtorna/Légtánc

Minden kedden és csütörtökön

Kedd
16.30-17.30 - Légtorna 5 éves kortól
17.30-18.30 - Légtorna 10 éves kortól
oktató: Betti

Csütörtök
16.30-17.30 - Légtorna 5 éves kortól
17.30-18.30 - Légtorna 10 éves kortól
oktató: Betti


Az Aerial Fitness órákon a cirkusz-, és a showműsorok világából ismert, de manapság már az edzőtermekben is egyre népszerűbb légtorna eszközökön edzünk és táncolunk: hammock és silk.

A hammock egy, vagy két ponton van felfüggesztve, egy hurok szerűen a levegőben lógó anyag. Ennek segítségével erősítünk, és sajátítjuk el az alapvető mozdulatokat.

A silk pedig egy függesztési pontból a földig lelógó kétszárú anyag.

A légtorna fejleszti az állóképességet, az egyensúlyt és a hajlékonyságot. Kiválóan formálja az alakot, erősít, tónusossá teszi izmainkat és folyamatos kihívás testnek és szellemnek egyaránt.

A fejjel lefele lógás nem csupán különleges érzés, de jótékony hatással van egészségünkre, elménkre, frissíti a vérkeringést, nyújtja és tehermentesíti a gerincet.

Az órákon saját testsúlyos gyakorlatokat végzünk az eszközön. látványos akrobatikus elemeket, egymásra épülő mozdulatsorokat sajátítunk el el.

Az erőnlét mellett nagyon fontos a hajlékonyság is. Ezzel is foglalkozunk minden alkalommal. Egyrészt, hogy lenyújtsuk a megerőltetett izmokat, másrészt pedig, hogy fokozzuk a lazaságot, az egyre szebb kivitelezés céljából.

Az elsődleges cél mindig a szerbiztonság kialakítása.

*Jajj, nem fogok leesni?

- Nem! Addig nem fogsz magasra menni, amíg nincs meg az megfelelő erőd, és magabiztosságod! Mindent csak fokozatosan lépésről lépésre (:

Ha már magabiztosan sikerült elsajátítani több kisebb kombinációt, ezeket zenére kis koreográfiába fűzzük.
Mit hozz magaddal az órákra?
- cicanadrág (bokáig, vagy vádli középig érő),
- szűk felső (ami nem lóg le, ha fejjel lefelé lógsz),
- vizet.

Az óra felépítése:
10 perc bemelegítés,
40 perc légtorna,
10 perc nyújtás.
*Lehetőség van egyéni, vagy páros magán órára is.

Női Zsírégető Köredzés


hétfő: 18.30-19.15
kedd: 09.00-09.45
szerda: 18.30-19.15
csütörtök: 09.00-09.45
oktató: Zsuzsi

információ: itt

Hogyan épül fel a Flowing Balance Női Köredzés?

I. rész - 5 perc bemelegítés

Képzett edzőink megtanítják a bemelegítést, amit a stúdióban kihelyezett ábrák segítségével könnyedén elvégezhetsz. Így izmaid felkészülnek a fokozott terhelésre, megelőzheted a sérüléseket, húzódásokat.

Fontos! Az edzésedet mindig bemelegítéssel kezdd!

II. rész - 30 perc intervall köredzés

Az intervall edzés egy komplex és biztonságos edzésprogram, és mindemellett az egyik leghatékonyabb zsírégető edzés is, ahol nem kell órákat izzadnod, mert hamar beindul a zsírégetés, és akár az edzés után órákig is eltarthat. A pulzustartomány mérése fontos, amihez a stúdiónkban segítséget is kapsz.

III. rész -10 perc nyújtás

A Stúdióban kihelyezett képes útmutatónk mellett, edzőink pontosan megmutatnak minden nyújtógyakorlatot.

Fontos, hogy minden edzés után nyújtsd le megdolgozott izmaidat.

Miért fontos?

  • Mert elkerülheted az izomlázat,
  • rugalmasabbá teheted izomzatod,
  • ellenállóbbak lesznek ízületeid,
  • optimalizálod pulzusod.

Restorative Aerial Jóga

péntek 19.15-20.15

oktató: Ildi

A Restorative Aerial jóga órákon a gyakorlatok segítségével helyreállítjuk a szervezetben mindazt aminek erre szüksége van.

Jótékony hatást kifejtő területek: keringés, légzés, emésztés, hormonális és mozgás szervrendszer

Mindezt a kialakított testhelyzetekkel érjük el, ahol a csípő magasabban helyezkedik el mint a mellkas és fej.
A hammock-nak köszönhetően ezeket a testhelyzeteket könnyen kialakíthatjuk és hosszabb ideig megtarthatjuk, mintha eszköz nélkül tennénk, de nem használunk magas helyzeteket, így az óra alatt nem tódul a vér a fejünkbe, mégis a fordított testhelyzetek jótékony hatását élvezhetjük.

Az óra menete lassú, a légzésre, befele figyelésre koncentrálunk.

Az óra rendkívüli módon stresszoldó, energetizáló, így akár reggel, akár a nap végén is végezhető, testalkattól, kortól függetlenül.

   Aerial Jóga 

(alapozó és akrobatikus óra)

      hétfő - alapozó óra 17.30-18.30
      szerda - akrobatikus elemekkel 18.00-19.00
      oktató: Ildi

Baba-Mama torna

kedd 09.30-10.15

oktató: Niki

Ahol a babák tornáznak a mamák segítségével. 

Az 1-2/2,5 éves korosztály számára fontos mozgásanyaggal (kúszás, mászás), játékos feladatokkal és akadálypályával kiegészítve, valamint játékos zenei képességfejlesztés sok mondókával, énekkel.