Iklódi Dóri

Iklódi Dóri vagyok, 2 gyermekes édesanya, vállalkozó nő, feleség, női jóga oktató és dúla. Ennyi és még valószínűleg sokkal több címkét tudnék magamra aggatni. 

A közös viszont mindegyikben az a Nő, aki törekszik az egyensúlyra, hisz a folyamatos változásban, tanulásban és abban, hogy szeretni kell az Életet, még ha olykor hullámvölgyeket is tartogat. Hiszem azt, hogy Anyaként sem áll meg az élet, törődhetünk magunkkal, a saját jóllétünkkel és fejlődésünkkel, testi, lelki és szellemi szinten is.

10 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a jógával, amikor túl stresszesek voltak a hétköznapjaim és az inzulinrezisztencia ráébresztett arra, hogy elengedhetetlen a saját magammal való törődés testi és lelki szinten is. Hatalmas segítség volt a jóga a szülés folyamatában is, majd az azt követő regenerációban, és a szülésélményem feldolgozásában is.Megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék ezzel mélyebben foglalkozni, beleásni magam és aztán továbbadni a tudásom, segíteni másoknak. 🫶
Így indultam el a jóga oktatói úton 4 évvel ezelőtt. 

Arra törekszem, hogy egy olyan teret, lehetőséget teremtsek a jógán keresztül, ahol a nők megélhetik a saját nőiségüket, nem kell elvárásoknak megfelelniük, feloldódhatnak, kapcsolódhatnak és kiegyensúlyozottabbá válhatnak.

2021-ben végeztem el a dúlaképzést és kismama jóga oktató képzést, amivel egy újabb világ nyílt meg számomra. Szeretném a kismamákat támogatni a természetes folyamataikban, várandósságukban és a szülésüknél is, hiszen ez a legmeghatározóbb élmény egy anya és baba életében is.