Nyári kurzusok, workshopok, tréningek


Moderntánc minikurzus

július 13-14.
18.30-20.00


A felnőtt kezdő moderntánc kurzusra várunk minden táncolni vágyót szeretettel, aki meg szeretne ismerkedni egy új technikával, a tánc felszabadító erejével, jótékony, fejlesztő hatásaival.

Az óra art jazz technikán alapszik, ami a koordinációs gyakorlatok mellett, vezetett improvizációval, nyújtással, erősítéssel és természetesen sok-sok tánccal egészül ki. Mindkét nap kombinációt is tanulunk, amiben hangsúlyt kap a tánc élménye, a saját energiáink felszabadítása, a nőiesség megélése.

A kurzus alatt fókuszálunk a központ aktiválására, erősítésére, ami a hétköznapokat is segíti a helyes tartás rögzítésével, valamint biztos alapot és stabilitást ad a tánchoz.

Táncolj, élj, fedezd fel Önmagad!

Jó hangulattal és izzadsággal teli táncórákra invitállak titeket!

Az órát tartja: Holopovics Zsófia

A kurzus ára: 8.000.-Ft


A LoveYourBelly módszer kifejezetten a Rectus Diastasis vagyis a szétnyílt hasizom rehabilitációjára, összezárása, a hasfal funkcióinak visszaállítására kidolgozott technika. Emellett sok más esetben is nagyon hatásos. 

Ajánlott: - hát- és derékfájdalommal küzdőknek, - vizelettartási problémák esetén, - terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt, - köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén, - hormonális problémával rendelkező lányoknak, nőknek - akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal, - ... és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép, izmos, erős hasra vágyik. 

Ezen a tréningen szó lesz a hasizmok szerepéről, felépítéséről, lehetséges sérüléseiről, ezek okairól, megismered a rectus diastasis hátterét, azt, hogy mitől alakulhat ki, mi van rá hatással, hogy konkrétan mi történik a testedben, mi okozza az elváltozást, azt, hogy hogyan tudunk rá hatással lenni, így megérted, milyen gyakorlatok segítenek, mik rontanak a helyzeten megnézzük, hogy téged mennyire érint az elváltozás, megbeszéljük és megtanuljuk a sérülésednek megfelelő gyakorlatsort megtanuljuk a helyes testtartást torna közben és a mindennapi tevékenységeink közben a haladást lépcsőkre bontjuk a legjobb eredmény érdekében megbeszéljük a továbbiakat, hiszen a cél, hogy a hasfalad visszaszerezze funkcionalitását, te pedig a korábbi aktív életed.

A tanfolyam ára 10.000 Ft, amely magában foglalja - a tanfolyamot, - az elméleti részt és gyakorlatok fényképes leírását tartalmazó tananyagot - az órán mért adataidat egy adatlapon, hogy követni tudd a változást - 2 hónap utánkövetést zárt csoportban !!! 

FONTOS !!! A tanfolyam után nem engedem el a kezed, hanem egy külön zárt tanulócsoportban lépésről lépésre végigkísérlek az úton. Ott lesznek még tanfolyami társaid, akikkel egymást is támogathatjátok. 

A tréninget tartja: 

Szmrecsányi Zsuzsi 

Pre és posztnatális tréner és coach 

LYB oktató 

Gerinctréner 

Várandós fitness oktató 

Dúla


Július 9. 
09.00-12.00 
LoveYourBelly 

hasizomregeneráló tréning