Szmrecsányi Ildi

Szmrecsányi Ildikó vagyok, a Flowing Balance Női életmód Stúdió megálmodója, táncpedagógus, Pilates oktató, a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium táncművészeti képzésének vezetője. Közel 25 éve foglalkozom gyermekek és felnőttek oktatásával, egyesületek, iskolák, közösségek vezetésével, szervezési munkákkal, amelyek megkövetelik a kellő türelmet, empátiát, nyitottságot és rugalmasságot.

Úgy gondolom, hogy az ember folyamatos fejlődésre képes, de csak akkor, ha tesz is érte. Ez számomra azt jelenti, hogy mindig nyitott szemmel kell járni, és meg kell ragadni a lehetőségeket. Az új dolgok iránt nyitottnak kell lenni és belevágni bátran a tanulásba, elindulni az új utakon, mert csak ezzel léphetünk előre és tehetjük azt, amit igazán szeretnénk.

Közel 25 éve tanítok amatőr és profi képzésben. Főbb területeim a modern-és kortárs táncok, a Pilates és az Aeriel jóga alacsany állású resztoratív változata. Óráim soha nem kizárólag egy technikát vagy egy területet foglalnak magukban, hanem mindazt, amit az évek során megtapasztalva a leghatékonyabbnak és valóban funkcionálisnak tartok. 

A stúdióban Pilates és Restorative Aerial Jóga óráimra várlak.

A Pilates órákon két irányzatot képviselek:

  - az áramló, folyamatos és energetizáló Pilates Flow

  - valamint az eszközökkel variált, emeltebb nehézségi szintű Pilates Plusz

Táncos végzettségeim:

  • Középfokú Moderntánc Pedagógus Képző Iskola, Moderntánc oktató
  • Magyar Táncművészeti Főiskola, Táncpedagógus, moderntánc szak
  • Magyar táncművészeti Egyetem, Koreográfus- és Táncpedagógus-képző Intézet, Okleveles Tánctanár (moderntánc) (MA képzettség)
  • Fitness Company, Pilates oktató
  • Restorative Aerial Jóga oktató 
  • számos hazai és külföldi kurzus, képzés, tanfolyam

Egyéb végzettségek:

Business és Life Coach

Közoktatási Vezető

Projektmenedzser