LoveYourBelly

2022.07.09

A LoveYourBelly módszer kifejezetten a Rectus Diastasis vagyis a szétnyílt hasizom rehabilitációjára, összezárása, a hasfal funkcióinak visszaállítására kidolgozott technika. Emellett sok más esetben is nagyon hatásos.

Ajánlott: - hát- és derékfájdalommal küzdőknek, - vizelettartási problémák esetén, - terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt, - köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén, - hormonális problémával rendelkező lányoknak, nőknek - akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal, - ... és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép, izmos, erős hasra vágyik.

Ezen a tréningen szó lesz a hasizmok szerepéről, felépítéséről, lehetséges sérüléseiről, ezek okairól, megismered a rectus diastasis hátterét, azt, hogy mitől alakulhat ki, mi van rá hatással, hogy konkrétan mi történik a testedben, mi okozza az elváltozást, azt, hogy hogyan tudunk rá hatással lenni, így megérted, milyen gyakorlatok segítenek, mik rontanak a helyzeten megnézzük, hogy téged mennyire érint az elváltozás, megbeszéljük és megtanuljuk a sérülésednek megfelelő gyakorlatsort megtanuljuk a helyes testtartást torna közben és a mindennapi tevékenységeink közben a haladást lépcsőkre bontjuk a legjobb eredmény érdekében megbeszéljük a továbbiakat, hiszen a cél, hogy a hasfalad visszaszerezze funkcionalitását, te pedig a korábbi aktív életed.

A tanfolyam ára 10.000 Ft, amely magában foglalja - a tanfolyamot, - az elméleti részt és gyakorlatok fényképes leírását tartalmazó tananyagot - az órán mért adataidat egy adatlapon, hogy követni tudd a változást - 2 hónap utánkövetést zárt csoportban !!!

FONTOS !!! A tanfolyam után nem engedem el a kezed, hanem egy külön zárt tanulócsoportban lépésről lépésre végigkísérlek az úton. Ott lesznek még tanfolyami társaid, akikkel egymást is támogathatjátok.

A tréninget tartja:

Szmrecsányi Zsuzsi

Pre és posztnatális tréner és coach

LYB oktató

Gerinctréner

Várandós fitness oktató

Dúla